Städfirma Skövde

Hos Hemtrevligt, städfirma i Skövde erbjuder vi exklusiv städservice med garanti. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så hjälper vi dig.

Vårt utbud som Städfirma i Skövde...

I en stressig vardag när tiden är begränsad, blir Hemtrevligt – städfirma Skövde – din hjälpande hand. Vårt engagemang ligger i att få ditt hem att glänsa, med noggrann uppmärksamhet på varje liten detalj, för att göra ditt liv enklare.

Vår vision – “En doft, ett leende och en känsla”

Vårt mål är att bli en ledande städfirma i Skövde som överträffar förväntningarna med högkvalitativa tjänster för en komplett upplevelse. Vi leder utvecklingen i servicebranschen, där fokus ligger på mer än bara renhet – det handlar om service.

Vi strävar alltid efter nöjda kunder

“Efter varje Hemtrevligt-besök känns mitt hem lyxigt och rent.”

Städfirma Skövde

När du väljer Hemtrevligt för din städning, frigör du tid för det som gör dig glad – vare sig det är träning, familjetid eller avslappning. Vi gör din vardag lättare! För oss handlar det inte bara om att städa, utan om att göra din dag enklare. Med vår personliga service och flexibilitet strävar vi efter att varje möte med oss ska vara enkelt och helt i linje med dina önskemål.

50% avdrag direkt på fakturan

Hos Hemtrevligt får du automatiskt 50% skattereduktion på arbetskostnaden när du använder våra hushållsnära tjänster. Inget krångel för dig – vi drar av det direkt på fakturan.

Vad gör oss unika jämfört med andra städfirmor?

Hos Hemtrevligt handlar det om mer än bara städning. Vi sätter dig i första rummet och ser till att allt vi gör passar just dina behov. Vi jobbar hela tiden med att göra vår service bättre, och vi lyssnar alltid på vad våra kunder tycker för att se till att vi möter dina förväntningar.

Väljer du Hemtrevligt får du en städhjälp som är anpassad för dig. Vi är inte bara en städfirma, vi är dina partners i att skapa ett hem som känns välkomnande och personligt. För oss är det viktigt att möta dig och ge dig den service du förtjänar. Hör av dig till oss för att prata om hur vi kan göra ditt hem ännu bättre. Välkommen till Hemtrevligt, där vi tar hand om ditt hem med omtanke och personlig touch!

Vart befinner du dig?

Vill du jobba på Hemtrevligt?

Vi söker alltid nya medarbetare som kan vara med oss på vår resa. Kanske är det du? Du kan läsa mer om våra jobbmöjligheter på vår karriärssida.

Kontakt

Hemtrevligt i Skaraborg AB
Tel: 073-041 99 02
info@hemtrevligt.nu

© 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Sidan är producerad av