Detta är Hemtrevligt

Vi tror på att grunden till nöjda kunder startar hos glad och nöjd personal. Vi bemöter varandra med respekt, hjälper varandra, och ser till att vi alla mår bra och känner sig välkomna. På så sätt får vi en företagskultur som vi är stolta över. Alla våra medarbetare är en del av familjen Hemtrevligt.

Ansök via formuläret

Vi utgår ifrån Falköping, Skövde och Lidköping men vi arbetar med hela gamla Skaraborgs län som arbetsplats. Vi erbjuder dig som anställd hos oss trygga och seriösa arbetsvillkor med kollektivavtal. Vårt mål är att inte bara vara en seriös aktör på servicemarknaden utan att vara en ledande och innovativ aktör både gällande tjänster samt tekniken för att erbjuda en enkel tillvaro åt vår personal samt våra kunder.

Låter detta något som det skulle passa dig att vara en del av? Då skall du givetvis skicka in en intresseanmälan via e-post till oss. Vi söker löpande personal som vill dela med sig av sitt bästa jag till våra härliga kunder.

Kontakta oss för offert

Behöver du skräddarsydd städning med personlig touch? Kontakta Hemtrevligt för en anpassad offert och upplev vår unika service!

Kontakt

Hemtrevligt i Skaraborg AB
Tel: 073-041 99 02
info@hemtrevligt.nu

© 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Sidan är producerad av