Städfirma Mariestad

Hos Hemtrevligt i Mariestad får du skräddarsydd städservice som passar just dig. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och upplev skillnaden.

Vad vi erbjuder i Mariestad...

I en hektisk vardag, när varje minut räknas, står Hemtrevligt – din städfirma Mariestad – redo att ge dig en skräddarsydd och personlig städhjälp. Vi lägger stor vikt vid att skapa en hemtrevlig känsla i ditt hem, med fokus på de små detaljerna som gör stor skillnad. 

Vår vision – “En doft, ett leende och en känsla”

Vårt mål är att bli en ledande städfirma i Mariestad som överträffar förväntningarna med högkvalitativa tjänster för en komplett upplevelse. Vi leder utvecklingen i servicebranschen, där fokus ligger på mer än bara renhet – det handlar om service.

Vi strävar alltid efter nöjda kunder

“Jag anlitar alltid Hemtrevligt, och varje gång lyxig känsla efteråt”

Städfirma Mariestad

Att anlita Hemtrevligt som din städfirma innebär att du får mer tid över för det du älskar, vare sig det är hobbyer, umgänge med nära och kära eller bara tid för dig själv. Vi bidrar till att göra din dag mindre stressig. Vårt fokus ligger inte enbart på att städa, utan på att effektivisera din dagliga livsstil. Vi prioriterar skräddarsydd service och anpassningsbarhet för att säkerställa att varje möte med oss är enkelt och helt anpassat efter dina unika behov.

50% avdrag direkt på fakturan

Hos Hemtrevligt får du automatiskt 50% skattereduktion på arbetskostnaden när du använder våra hushållsnära tjänster. Inget krångel för dig – vi drar av det direkt på fakturan.

Vad gör oss unika jämfört med andra städföretag?

På Hemtrevligt är vårt uppdrag att tillhandahålla en städtjänst som inte bara är av hög kvalitet, utan också skräddarsydd för varje kund. Vi är engagerade i att kontinuerligt förbättra och anpassa vår service, med regelbundna utvärderingar av kundnöjdhet för att säkerställa att vi alltid möter dina specifika behov och önskemål.

När du väljer oss får du en städhjälp som är tillförlitlig och anpassad efter dig. Vi är städfirman som prioriterar ditt hem och dess unika karaktär. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan göra ditt hem ännu mer inbjudande. Välkommen till en värld av personlig och uppmärksam städservice

Vart befinner du dig?

Vill du jobba på Hemtrevligt?

Vi söker alltid nya medarbetare som kan vara med oss på vår resa. Kanske är det du? Du kan läsa mer om våra jobbmöjligheter på vår karriärssida.

Kontakt

Hemtrevligt i Skaraborg AB
Tel: 073-041 99 02
info@hemtrevligt.nu

© 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Sidan är producerad av