Städfirma Falköping

På Hemtrevligt, din städfirma i Falköping, erbjuder vi exklusiv städservice som är skräddarsydd för dina behov. Vi garanterar hög kvalitet och personlig omsorg i varje uppdrag.

Vad vi erbjuder som städfirma...

När vardagen blir hektisk och tiden känns knapp, är städfirma Falköping – Hemtrevligt – din räddare i nöden. Vi engagerar oss i att göra ditt hem skinande rent, med fokus på även de minsta detaljerna, för att underlätta din tillvaro.

Vår vision – “En doft, ett leende och en känsla”

Vårt mål är att bli en ledande städfirma i Falköping som överträffar förväntningarna med högkvalitativa tjänster för en komplett upplevelse. Vi leder utvecklingen i servicebranschen, där fokus ligger på mer än bara renhet – det handlar om service.

Vi strävar alltid efter nöjda kunder

“Hotellkänsla – i ordets bästa bemärkelse. Så är det att komma hem när Ni varit och städat. Rent, snyggt, var sak på sin plats – ordning och reda. Älskar det!”

Städfirma Falköping

Väljer du Hemtrevligt som din städfirma, vinner du tid för livets andra glädjeämnen – träning, familj, eller avkoppling. Vi underlättar din vardag! Vårt mål är mer än städning; det är att förenkla din dagliga rutin. Vi satsar på personlig service och flexibilitet, allt för att göra din interaktion med oss smidig och anpassad efter dina behov.

50% avdrag direkt på fakturan

Hos Hemtrevligt får du automatiskt 50% skattereduktion på arbetskostnaden när du använder våra hushållsnära tjänster. Inget krångel för dig – vi drar av det direkt på fakturan.

Hur skiljer vi oss från andra städfirmor?

Vårt mål på Hemtrevligt är att leverera kvalitetssäkrad städning med kunden i fokus. Vi strävar ständigt efter att förbättra och effektivisera vår service, vilket inkluderar regelbunden mätning av kundnöjdhet och kostnadsanalyser. Detta arbete säkerställer att vi kan erbjuda marknadens mest kvalitetsstädning. 

Hos oss kan du vara säker på att få pålitlig & personlig städhjälp. Vi är städfirman som ser till att ditt hem sköts på bästa möjliga sätt. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster eller frågor om vårt företag. Välkommen till Hemtrevligt!

Vart befinner du dig?

Vill du jobba på Hemtrevligt?

Vi söker alltid nya medarbetare som kan vara med oss på vår resa. Kanske är det du? Du kan läsa mer om våra jobbmöjligheter på vår karriärssida.

Kontakt

Hemtrevligt i Skaraborg AB
Tel: 073-041 99 02
info@hemtrevligt.nu

© 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Sidan är producerad av