Senioromsorg

Kanske orkar du inte sköta om allt längre, känner dig ensam och söker ett alternativ till hemtjänst, eller vill helt enkelt få mer tid till barnbarnen eller vännerna.

Med vår tjänst Senioromsorg kan du få precis den hjälp som du behöver!

Allas önskemål är olika och därav är det du själv som bestämmer vad vi ska hjälpa till med, vi finns för dig! Vi kan vara behjälpliga med allt från att handla mat, enklare matlagning, ta promenader, och utföra enklare ärenden. Vi kan följa med dig på läkarbesöket eller till frisören och skulle du behöva hjälp med att sy en knapp eller sortera bokhyllan så fixar vi det också.

Många äldre känner sig idag ensamma och därav erbjuder vi social samvaro som en unik tjänst. Vi kan komma helt enkelt komma till dig för att bara umgås, fika och prata, du bestämmer!

Boka ett kostnadsfritt hembesök här
* Obligatoriska fält

Hur går det till?

Börja med att kontakta oss via mail eller telefon. Tillsammans går vi igenom vilka behov och önskemål som finns.
Du får presenterat vem från Hemtrevligt som blir den som skall hjälpa dig och om allt känns bra påbörjas uppdraget och ett avtal skrivs med 1 månads uppsägningstid.

Pris

Du som abonnemangskund erhåller ett lägre timpris, tjänsten kostar från 220 kr/timme efter rutavdrag. Minimi debiteringen per tillfälle är 2 timmar/vecka som du kan använda till de önskemålen du har och enligt skatteverkets regler för de s.k. RUT-avdragen.

Tel: 073-041 99 02 | E-post: info@hemtrevligt.nu

“En doft, ett leende och en känsla”