facebooklogo

Visningsstädning

Första intrycket när man kommer in i en fastighet försvinner aldrig. Vi hjälper dig att skapa en känsla av fräsch lukt, renlighet, trivsel och harmoni. När man kommer in i er bostad skall köparen börja med ett stort leende, därefter är sinnena öppna och positiva för en fortsatt rundvandring i fastigheten.

Det skall kännas hemtrevligt!

Vi önskar att vår tjänst visningsstädning blir en start på ett samarbete med oss under lång tid framöver, där ni kan använda alla våra övriga städtjänster såsom fönsterputsning, hemstädning osv.

Vår önskan är att när ni tänker på oss så börjar ni le, precis som de personerna som kom på er visning efter vår visningsstädning.

Hur går det till?

Vi startar med en ordentlig storstädning för att skapa en ordentlig fräsch känsla, för att därefter skruva på de små men ack så viktiga detaljerna i fastigheten för att skapa det där extra som vi vet att intresserade fastighetsköpare ser och reagera positivt på

Vårt mål är att vi skall vara en del av att ni lyckades med en bra visning av fastigheten. Senare efter försäljningen av fastigheten önskar vi vara det bolaget som får uppdraget av er flyttstädning, så ni kan fokusera på ert nya boende.

Tel: 073-041 99 02 | E-post: info@hemtrevligt.nu

“En doft, ett leende och en känsla”