facebooklogo

Privatstädning

Rent är mer än avsaknaden av damm eller smuts utan handlar om en känsla. Städning är omtanke, glädje och värme och skall utföras med doft, ett leende och en känsla.

Vi utför våra städtjänster med hög kvalitet för att överträffa förväntningarna från våra kunder och skapa en kundupplevelse. Du som kund står i fokus och vi skräddarsyr varje uppdrag efter dina önskemål. Städningen ska underlätta just DIN vardag så att du kan lägga tid på annat!

Alla våra städare är certifierade inom städ och genomgår materialutbildning från vår samarbetspartner för städkem medel PLS Zerva.

Vi är otroligt stolta över våra enastående medarbetare. Vi anser att om vi behandlar vår personal på ett fantastiskt sätt så kommer de att ta hand om våra kunder på samma vis.

Vi förstår och anser att våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi satsar därför mycket på interna utbildningar såsom städ- och materialkunskap. Vi arbetar också mycket med dofter, bemötande och kvalitet utöver förväntan.

Hur går det till?

Kontakta oss via mail eller telefon där vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök. Vid besöket går vi tillsammans igenom vad som skall göras och hur ofta.

Vi skräddarsyr din städning efter dina önskemål. Därefter ges ett förslag på tid samt en offert. När du är nöjd med förslaget så bokar vi in dina dagar samt tider och städar efter överenskommet arbetsprogram.

Tel: 073-041 99 02 | E-post: info@hemtrevligt.nu

“En doft, ett leende och en känsla”