Hemstädsabonnemang

Hinner du inte med vardagen, vill få mer tid till annat eller helt enkelt inte klara av att sköta hushållet längre? Med Hemtrevligs hemstädsabonnemang blir vardagen enklare. Ett städabonnemang hos oss innebär att du som kund har ett återkommande städ hos oss veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden, samma tid och personal. Vad som skall städas är det du som kund som bestämmer och dina önskemål ställs i fokus, vi finns till för dig och dina behov!

Minsta abonnemangstiden är 3/h tillfälle.

Vi erbjuder Hemstädsabonnemang i områdena Falköping, Tidaholm, Skara, Hjo, Lidköping och Skövde.

Pris 249 kr/timme efter RUT-avdrag.

Städning för oss betyder mer än ett rent hem, det skall göras med en doft, ett leende och en känsla. Vår vision är att städningen skall överträffa dina förväntningar och vara din hjälpande hand i vardagen.

Boka ett kostnadsfritt hembesök här
  * Obligatoriska fält

  Hur går det till?

  Kontakta oss på Hemtrevligt för ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom din bostad, dina önskemål och gör en städbeskrivning för just ditt hem! Alla har olika behov i vardagen och för oss är det viktigt att se hur vi kan hjälpa dig. Du förbinder dig inte till något vid besöket utan kommer efteråt få ett förslag på pris samt upplägg. Väljer du att bli kund hos oss kommer vi boka din städning på rullande schema.

  Det unika med Hemtrevligts städabonnemang är att varje kund erhåller helt gratis ett städkit med microtrasor, skurhink, mopp och moppskaft till ett värde av 500:- som kommer finnas på plats hela tiden. Medel tar vi med oss vid varje tillfälle. Vi använder din egen dammsugare. Om du ej har dammsugare lånar vi ut en som står hos dig mot en månadskostnad på 50:-/månad + dammsugarpåsar.

  Vi rekommenderar att starta med ett kraftigare första städtillfälle för att hålla Hemtrevligts höga standard framöver.

  Tel: 073-041 99 02 | E-post: info@hemtrevligt.nu

  “En doft, ett leende och en känsla”