facebooklogo

Flyttstädning

Vi erbjuder flyttstädning i områdena Falköping, Skövde, Lidköping, Alingsås, Trollhättan, Skara, Herrljunga, Mariestad, Tidaholm, Lidköping, Hjo, Karlsborg, Ulricehamn och Borås.

Att flytta är en stor process och mycket att hålla koll på. Innan överlämnandet av boendet skall en flyttstädning göras, vilket krävs att man har både kunskap och koll på hur detta skall gå till och vad som skall göras. För att underlätta processen finns flyttstäd tjänster att tillgå som städning av bostaden.

Du sparar både tid och arbete genom att anlita erfarna flyttstädare som vet vilka krav som ställs för att få en flyttstädning godkänt. Vid flyttstädning får du även 50 % RUT-avdrag på priset. Givetvis innehar vi F-skattsedel och har ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme. Vi erbjuder 100% nöjdkundgaranti på alla våra arbeten vilket innebär att du kan vara trygg med din bokning hos oss.

Vi kan stolt presentera Hemtrevligts samarbetspartners gällande flyttstäd.

Hur går det till?

  1. Kontakta oss och berätta om din bostad. Därefter skräddarsyr vi en offert helt gratis för just dig och din bostad. Vi tittar även på ett eventuellt datum på när detta skall utföras.
  2. Vi gör en offert till dig efter dina önskemål och efter alla flyttstädnings regler.
  3. Vi tar emot din bekräftelse av offerten och städet bokas in enligt önskat utförande datum.
  4. Vi skickar ut en bekräftelse att det har blivit inbokade samt vad som gäller kring flyttstädning, nyckelhantering, etc.
  5. 2 dagar innan din städning skickas en påminnelse ut till dig via sms.
  6. Efter genomförandet av flyttstädningen skickas ett sms ut att nu är uppdraget utfört och klart. Vi lämnar kvar en checklista i fastigheten med vad som utförts, samt kontaktuppgifter till ansvarig för städningen. Vi erbjuder också 100% nöjd kund garanti.
  7. En faktura skickas till dig via post.

Tel: 073-041 99 02 | E-post: info@hemtrevligt.nu

“En doft, ett leende och en känsla”