Flyttstädning

Att flytta är en stor process och mycket att hålla koll på. Innan överlämnandet av boendet skall en flyttstädning göras, vilket krävs att man har både kunskap och koll på hur detta skall gå till och vad som skall göras. För att underlätta processen finns flyttstäd tjänster att tillgå som städning av bostaden.

Du sparar både tid och arbete genom att anlita erfarna flyttstädare som vet vilka krav som ställs för att få en flyttstädning godkänt.

Vi kan stolt presentera vårt samarbete med Fastighetsbyrån i Falköping, Skövde, Tidaholm, Hjo, Karlsborg och Tibro. Att sälja en bostad kan vara en krånglig och tidskrävande process för den som inte är erfaren. Gör det enkelt för dig och låt oss göra arbetet. Med vårt unika samarbete blir det en röd tråd från försäljning till flyttstädning till överlämnandet av bostaden till köparna utan krångel. Som kund hos Fastighetsbyrån får du 20 % rabatt på din flyttstädning.

Vi erbjuder också 100% nöjd kund garanti.

Förutom 20% rabatt så har du som kund även RUT-avdrag på tjänsten flyttstädning!

Funderar du på att sälja din bostad, låt professionella mäklare hjälpa dig för bästa affären.  Klicka här för att komma till Fastighetsbyråns hemsida.

Hur går det till?

  1. Kontakta oss och berätta om din bostad. Därefter skräddarsyr vi en offert helt gratis för just dig och din bostad. Vi tittar även på ett eventuellt datum på när detta skall utföras.
  2. Vi gör en offert till dig efter dina önskemål och efter alla flyttstädnings regler.
  3. Vi tar emot din bekräftelse av offerten och städet bokas in enligt önskat utförande datum.
  4. Vi skickar ut en bekräftelse att det har blivit inbokade samt vad som gäller kring flyttstädning, nyckelhantering, etc.
  5. 2 dagar innan din städning skickas en påminnelse ut till dig via sms.
  6. Efter genomförandet av flyttstädningen skickas ett sms ut att nu är uppdraget utfört och klart. Vi lämnar kvar en checklista i fastigheten med vad som utförts, samt kontaktuppgifter till ansvarig för städningen. Vi erbjuder också 100% nöjd kund garanti.
  7. En faktura skickas till dig via post.

Tel: 073-041 99 02 | E-post: info@hemtrevligt.nu

“En doft, ett leende och en känsla”