facebooklogo

Företagstjänster

Vi spenderar nästan lika stor del på arbetet som i hemmet, därav är det viktigt att känna att sin arbetsplats är hemtrevlig. Att ha en städad arbetsplats skapar en trevlig och inspirerande arbetsmiljö men bidrar också till en bättre prestation. När det är rent och snyggt på arbetsplatsen blir hela tillvaron för alla enklare, effektivare och säkrare. Det blir dessutom trevligare för alla att gå till jobbet.

Företagstjänster är en stor del av vår verksamhet och Hemtrevligt hjälper alla typer av organisationer och företag i sin vardag. Vi erbjuder en mängd tjänster som kontorsstädning, byggstädning, flyttstädning, fönsterputsning, golvvård, trappstädning.

Så långt det är möjligt ser vi till att det alltid är en och samma person som utför kontorsstädningen på ditt företag. Vi utför städningen på den tid på dygnet som du önskar. Idag är städarbetet inte så bullrigt utan vi kan städa hos er utan att störa er i den dagliga verksamheten.

Vi värderar en bra kommunikation med våra uppdragsgivare för att kunna säkerställa en hög hemtrevlig kvalitet både i utförande och bemötande.

Hur går det till?

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök med vår affärsutvecklare för att skräddarsy vårt uppdrag enligt era önskemål. Därefter erhåller ni en offert på prisförslag samt städschema.

Tel: 073-041 99 02 | E-post: info@hemtrevligt.nu

Vi utför: Kontorsstädning Flyttstädning Trappstädning Golvvård Fönsterputsning Byggstädning

“En doft, ett leende och en känsla”