Fönsterputsning

Behöver du fönsterputsning? Skriv ditt namn och nummer, så kontaktar vi dig snart med en offert.

Vad som ingår i Fönsterputsning

Att putsa fönster på egen hand och få ett perfekt resultat kan vara en utmaning. Låt våra erfarna fönsterputsare göra jobbet med sina skrapor redo att effektivt ta bort fläckar och smutsränder.

Ingår i all Fönsterputsning

  • Putsning av fönster alla sidor, samt invändigt
  • Avtorkning av fönsterbänkar och karmar
  • Bortplockning och iordningsställande av blommor, lampor och dekorationsinredning i fönsterna.

Hur går det till?

Kontakta oss för och beskriv ditt uppdrag du önskar hjälp med samt hur många fönster, vilken typ av fönster som du önskar få hjälp med. Därefter får du ett prisförslag. Väljer du att anlita oss så bokar vi därefter in en ledig tid som passar dig. Kommer du ej vara hemma vid tillfället så gör vi en överenskommelse om nyckel.

Tel: 073-041 99 02  |  E-post: info@hemtrevligt.nu

Fördelar med Fönsterputsning?

Fönsterputsning i Skaraborg

Alla vet vi känslan när solen tittar fram och alla fläckar på fönstren plötsligt blir allt för synliga, ändå blir putsning av fönstren en av de sysslorna som ofta skjuts upp. Gör det enkelt för dig och låt professionella fönsterputsare sköta jobbet åt dig.

Fönsterputsabonnemang

Ett fönsterputsabonnemang gör livet lite lättare och du får mer tid till annat. Du behöver aldrig tänka på att ta hand om dina fönster och det är enkelt. Vid beställning väljer du intervall för din putsning och sedan löper abonnemanget på tills vidare.

Ingen bindningstid – bara rena fönster!

Vad är bra att tänka på

  • Innan du tar kontakt med oss så börja med att undersöka dina fönster du önskar att få hjälp med för att sedan kunna få ett så korrekt pris som möjligt. Är fönstren 2-sidiga, 4-sidiga, går dem att vränga eller öppna? Behövs stege och finns spröjs?
  • Finns det eventuella skador eller repor i glaset skall detta informeras om innan vi putsar rutorna.
  • Innan våra fönsterputsare kommer hem till dig så var vänlig och plocka bort eventuella saker från fönsterbräden för undvika att något går sönder eller skadas. Flytta gärna undan möbler som står i vägen för fönstren för att undvika repor på golven.

Vi erbjuder Fönsterputsning i:

Kontakt

Hemtrevligt i Skaraborg AB
Tel: 073-041 99 02
info@hemtrevligt.nu

© 2024. Alla rättigheter förbehållna.

Sidan är producerad av